Lisette in Suriname

Fietsen en een dikke voet!

Lieve mensen, allereerst nog bedankt voor al jullie lieve smsjes en reacties!

Het is hier goed warm!! De fietstocht van vanmorgen, was een spannende onderneming! Links fietsen en de weg zoeken tegelijkertijd... We zijn er na vijf keer vragen toch gekomen! We fietsten al bijna Paramaribo uit. Bij de Kennedyschool aangekomen blijkt dat de directrice de inspectie op bezoek heeft en worden wij gevraagd om op de gang op een te gaan zitten. We waren trouwens zelf volgens Surinaams gebruik al te laat! Na een poosje kwam een andere vrouw (vraag me nog even niet naar namen!) die heeft ons een rondleiding gegeven! De kinderen waren erg enthousiast over ons, en begonnen meteen te gebaren! Echt leuk om alles te zien!

We gaan vanaf nu elke werkdag stage lopen van 8 tot 12.20 u. We gaan helpen om een cursus NGT op te zetten voor de docenten. Veel voorlezen en de logopedie studenten lesgeven. Erg leuk. Ze waren trouwens erg verbaasd dat we helemaal op de fiets waren gekomen. Het was volgens iedereen zoooooooo ver! Wij vinden de afstand wel meevallen, het is vooral de warmte die het hem doet.

En mijn klamboe werkt goed, schreef ik eerder. Maar helaas lig ik daar niet de hele dag onder.... Ik heb nu dus een behoorlijk dikke rechtervoet van alle bulten! Inclusief blaren! Erg lekker allemaal.

Maar het is hier top, en sorry maar ik mis jullie niet! ;-)

Yvonne Theis

Hallo! :-D

Surinamers zijn over het algemeen al verbaasd dat wij (stagiaires) zoveel fietsen. Dat vinden de meesten veel te link!

groetjes Yvonne

Tante Mien en Oom Henk

Fijn dat je zo positief bent en dat je óns niet mist ;)
We moeten wel om je dikke enkel lachen, dat wordt nog wat!!
We vinden je verhalen heel gezellig!

Dikke knuffel van ons

Mareke

Heyyy

Klinkt echt allemaal harstikke leuk ik ben nu gewoon jaloers op jou, want hier is het koud en wij missen jou wel!!

Op school is het nu nog minder gezellig ;-)

xxx marieke