Eén maand Suriname!
Ja lieve mensen, we hebben onze eerste maand in Suriname alweer afgesloten!
Na één maand suriname;
- Weet ik dat het een super mooi land is en ik nog veel meer wil zien.
- Voel ik me hier helemaal thuis, maar weet ik dat ik hier nooit zou willen wonen.
- Ben ik gewend geraakt aan het getoeter en het ge-ssshh op straat
- Heb ik het idee dat ik nog veel meer kan betekenen op stage.
- Weet ik zeker dat ik een keer terugkom!
- Hebben we al heel wat mensen leren kennen.
- Heb ik inmiddels mijn eerste salsa les gehad!
- Ben ik reizigersbloed aan het ontwikkelen
- Mis ik Ommen nog eigenlijk helemaal niet (wie zat hier nou al fietsend door Paramaribo het Ommer- en Arrierlied te zingen?)
- Heb ik het gevoel dat 27 april al heel dichtbij is! En ik wil nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet lalalala
En word ik al door jullie gemist?

Hihi... Wil je graag horen dat iedereen je mist? Je bent vaak wel één van de onderwerpen die even besproken moeten worden. "Heb je dat verhaal nog gelezen..." gaat het dan..
Iedereen weet zo langzamerhand al heel wat van Suriname door die enorme verhalen die je schrijft.
Raar he dat de tijd zo snel gaat, eerst is het toch wel spannend en als je er eenmaal bent, wil je nog veel meer en veel langer blijven.
Hier is het gelukkig een paar dagen redelijk weer geweest, we hebben het zonnetje weer gezien en de kinderen hebben weer heerlijk buiten gespeeld, dus juf ook weer helemaal blij!
Succes en geniet (van de tijd die veel te snel gaat), we blijven lezen en reageren!
Liefs Marieke
je bedoelt dat vrolijke gezang op de wijs van dat liedje die-als-ik-het-hoor-de-hele-dag-niet-meer-uit-m'n-hoofd-gaat, die?????
haha dat was een vrolijke rit naar huis!
haha.. goed hoor! dat je je thuis aan het vertegenwoordigen bent daaro :D weet niet of die schitterende liedjes dé manier zijn ;) Mis eigenlijk alleen het kardoen lied nog? Die maand gaat echt snel.. zat gister al te denken dat je net een maand weg bent.. Mooi dat je ons niet mist! moet je ook niet doen hoor.. geniet maar lekker daar.. wij zijn er over twee maanden weer en ben je ons waarschijnlijk alweer snel zat :P haha...
liefs