Lisette in Suriname

Van fotomodel tot fietsenmaker

Ik word allrounder hier in Suriname! Van het weekend had ik namelijk een wedstrijd uitgeschreven, wie maakt de mooiste foto van Lisette en wint een appeltaartje bij Zus&zo. Ik was namelijk eerder tot de conclusie gekomen dat ik nog niet echt heel erg mooi op foto's sta. Aangezien ik ook wel een mooie foto wil hebben van mezelf in Suriname, heb ik een wedstrijd uitgeschreven.... En wie de winnaar is geworden en mij het mooist heeft gefotografeerd? Dat lees je onder aan dit logje, dus blijven lezen! ;-)

Zoals de titel al zegt ben ik tegenwoordig ook fietsenmaker in de dop! Ik had mijn fiets uitgeleend en die kwam met lekke band weer terug. Geen probleem, even naar de buurman brengen en die fikst hem wel even dacht ik, niet dus! Mijn huisbaas moest een nieuwe binnenband kopen, volgens de buurman. Zo gezegd zo gevraagd, maar de huisbaas vond dat ik dat zelf moest betalen want dat is altijd zo als je een fiets huurt volgens hem! Na anderhalve week wachten had ik dus nog steeds een lekke band. Eergisteren toch maar zelf een binnenband gekocht en op naar de buurman die bleek met gereedschap en al op Curaçao te zitten!! Dus er zat niks anders op dan zelf de achterband te verwisselen. Pap, ik heb toch vaak genoeg gekeken blijkt wel, ik verbaasde mezelf... Ik heb dus de band vervangen, met een klein beetje hulp van de enige man in ons midden, bedankt Tom!

Ik wil overigens iedereen nog even hartelijk bedanken voor alle leuke kaartjes en die ene brief ;-)!

And the winner is???

?

Myrthe! Gefeliciteerd!

Myrthe

YEAH!!!!!!!!!!

ik ga smullen van een appeltaartje bij Zus&Zo :)

x myrt

Tessa

Hoi Lisette,
Leuk idee die foto wedstrijd.

En Myrthe veel plezier met je appeltaartje :-p

Kus Tessa

Yvet

Heey Lisette,

Ik krijg heimwee als ik deze foto's zie :(
Ik wil weer terug. Ik ben al weer gewend aan Nederland en school dat ik wel weer een vakantie wil :P Moet ik nog een DVD op komen halen :P Adde vond het erg leuk dat ik bij jullie op bezoek was geweest. Hij reageerde helemaal enthousiast ;) Ik heb de DVD's gegeven.

Maar Myrthe je hebt een mooie foto gemaakt! Dat het maar mag smaken ;) Al ben ik daar niet bang voor, ik weet hoe lekker het is :P

Succes nog die laatste paar stage dagen!

Groetjes Yvet

Doriene

En welke foto is het dan??
Leuk idee, zo'n fotowedstrijd! En heel goed van je met die fiets!! Een slimme meid...

liefs van mij

tante alien

Je maakt er wel een "dolle"boel van, he. maar heel
geweldig om dit allemaal te lezen. Nog leuke weken
samen en bedankt voor de kaart uit het verre Suriname,

groetjes van ons.